Over ons

Ron Nelemans is sinds 1991 werkzaam als zelfstandig ondernemer. Tijdens zijn studie psychologie kwam hij tot de ontdekking dat hij toch liever met handen én hoofd bezig is. Dat resulteerde in een omscholing tot timmerman. “Creatief werken met hout spreekt mij enorm aan en je ziet het resultaat onder je handen vandaan komen. Dat geeft veel voldoening.”

De omscholing loopt van 1983 tot en met 1985. Om vervolgens als aspirant-gezel in de bouw aan de slag te gaan Via avondstudie wordt hij gezel en werkt twee jaar bij bouw- en projectontwikkelaar Van der Vorm (vooral nieuwbouwprojecten). In 1987 behaalt hij zijn diploma uitvoerder en maakt overstap naar het gerenomeerde restauratiebouwbedrijf Burgy in Leiden waar hij uitvoerder werd.

In 1991 besluit hij in overleg met Kasper Burgy de stap te nemen om zelfstandig ondernemer te worden.

Ron Nelemans heeft een grote liefde voor de natuur en de leefomgeving. Dat is terug te vinden in zijn werk. Zo zal hij waar mogelijk materiaal hergebruiken en milieuvriendelijk te werk gaan zonder door te slaan naar alternatief kabouteractivisme.

Zijn sterke punten zijn dat hij toegewijd is, goed samenwerkt met zijn opdrachtgevers, alles in overleg doet en opdrachtgevers zonodig stap voor stap de juiste route toont.

Nelemans & Co, voor alles wat u niet zelf kunt verbouwen in huis.